KIYMALI MAKARNA
malzemeler
malzemeler
- 250 gram burgu makarna
- 1 cay kasik tuz
- 2 yemek kasik ay cicek yag
- 2 litre su
- 400 gram kiyma
- 1 tane orta boy kuru sogan
- 1 yemek kasik domates salcasi
- 1 yemek kasik tatli biber salcasi
- 4-5 taze tane nane yapragi
- 2 yemek kasik sivi yag
- 1 paket makarna harci (spaghetti Bolognese )
- 1 su bardak su
- Tencereye 2 litre suyu tuz ve yagi katip kaynamaya baslayinca makarnayi katip tencereye haslayin.
- Suyunu süzdürün .
- Yagda rendelenmis bir sogani kavurun kiymayida ekleyip kavrulunca salcayi da ekleyip karistirin
- 1 su bardak su katin icersine spaghetti Bolognese hazir makarna tozunuda katip karistirin.
- Incecik dograyin naneyi icersine
- Kaynayincayakadar orta hatesde karistirin .Afiyetler olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder