5 Aralık 2012 Çarşamba

Zeytinyağlı Taze Bakla

Zeytinyağlı Taze Bakla


malzemeler

  • 800 gram konserve bakla
  • 1 kuru sogan
  • 1 demet dere otu
  • zeytin yag 3-4 yemek kasik kadar 
  • 1 yemek kasik biber salcasi 
  • 1 yemek kasik domates salcasi
  • 2 dis sarimsak
  • tuz

hazirlanisi


  • Ben konseve kullandim baklayi 2 ki sise konseveyi yikayip suyunu süzdürtün.
  • 1 tane kuru sogani kavurun 
  • Biber ve domades salcasi da kavrulunca icersine tencerenin suyu süzdürülmüs baklayi ilave edin.
  • Rendelenmis Sarimsak bolca taze dere otunu icersine dograyin.
  • Tuzunuzu da katip 4-5 dakika orta hateste pisin .
  • Soguk servis  yaptim üzerine yine bolca taze rede otunu sarimsakli yogurt esliginde servis yaptim .
  • Afiyetler olsun hayirli aksamlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder